Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Vi söker erfaren och självgående Fordonsmekaniker

Vi söker erfaren och självgående Fordonsmekaniker

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu på uppdrag av kund, en erfaren och självgående fordonsmekaniker för heltidsarbete i Söderhamn.

Dina arbetsuppgifter
Som fordonsmekaniker kommer du att utföra service och reparationer på fordon i olika storlekar. Du kommer även att arbeta med däckomläggningar samt felsökning- och diagnosarbeten etc.

I din roll som fordonsmekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Service och underhåll
- Reparationer
- Felsökning- och diagnosarbeten
- Montering
- Ac- Service


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har gått Fordons- och transportprogrammet, i första hand på inriktningar Personbil och Lastbil- och mobila maskiner. Eller har dokumenterad erfarenhet som fordonsmekaniker samt felsökning- och diagnosarbeten.

Vidare ser vi att du trivs med att kvalitetssäkra ditt arbete och inte har några problem med att prioritera arbetsuppgifter. Du är en lagspelare och har lätt att förstå kunders behov. Ett krav är att du innehar B-körkort. Viktigt för tjänsten är att du har ett brinnande intresse för fordon, är framåt och driven. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Information och kontakt
Tjänsten som fordonsmekaniker är ett konsultuppdrag, du blir anställd av Wikan Personal och arbetar som uthyrd konsult hos kundföretaget med start under våren. Tjänsten kommer övergå till en tillsvidareanställning hos kundföretaget.
Frågor kring tjänsten besvaras av Catrine Pehrsson på 076-649 33 12

Vänta inte med att söka tjänsten då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-01-27

Tjänstgöringsort

Söderhamn (Gävleborgs län)

Kontaktpersoner
Catrine Pehrsson 0278-52 33 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår