Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Processoperatör, mobil betongfabrik

Vi söker nu på uppdrag av kund, dig som är processoperatör för betongteknik. Arbetet är förlagt i trakten av Härnösand.

Processoperatör, mobil betongfabrik


Vi söker nu på uppdrag av kund, dig som är processoperatör för betongteknik. Arbetet är förlagt i trakten av Härnösand.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är i huvudsak att tillverka betong via ett datoriserat styrsystem. Ansvara för recept och blandning. Du kommer att kvalitetssäkra tillverkningen via betongprover. Du kommer att vara delaktig i ordermottagning och orderhantering. Du kommer även delta i underhåll av fabriken.

Tjänsten är en heltidstjänst där arbetstiden är förlagd till arbete varannan vecka.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du skall vara självgående, ansvarsfull och lösningsfokuserad. Att samarbeta i grupp liksom arbeta självständigt skall vara lika naturligt för dig. Du är utåtriktad och social, du har lätt att kommunicera med andra. Du har en stor portion arbetsvilja och engagemang. Du klarar av att bitvis arbeta under pressade situationer samt bidrar till att skapa goda lösningar för våra kunder.

Du behöver goda IT kunskaper och hanterar MS Office på en grundläggande nivå. Du talar, skriver och läser svenska obehindrat då detta är formellt arbetsspråk.

Samt vara behörig för Platsgjuten Betong klass 2, men vi ser det som mycket meriterande om Platsgjuten Betong klass 1 finns. Pga. arbetsplatsens belägenhet, fordras b-kort och tillgång till egen bil.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Roger Engmalm, 076-649 33 11, roger@wikan.se eller Catrine Pehrsson på 076-649 33 12 catrine@wikan.se.

Tillträde snarast.

Tjänsten börjar med en provanställning men förväntas övergå i tillsvidareanställning.

Vänta inte med att söka tjänsten då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 14 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2020-09-30

Tjänstgöringsort

Härnösand (Västernorrlands län)

Kontaktpersoner
Roger Engmalm 0766-49 33 11
Catrine Pehrsson 0278-52 33 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår