Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Vi söker Fordonsmekaniker till Söderhamns Buss och Truck

Vi söker nu på uppdrag av kund, en erfaren och självgående fordonsmekaniker Söderhamns Buss och Truck.

Vi söker Fordonsmekaniker till Söderhamns Buss och TruckOm företaget
Söderhamns Buss & Truck AB är ett privatägt företag som är specialiserade på alla typer av tunga och lätta fordon.
Vi är auktoriserad verkstad för OMNIPLUS mercedes och Setra bussar samt mercedes lastbilar och transportbilar.
Det betyder att vi utför alla typer av servicejobb. Samt ombyggnationer och specialanpassning av bussar och lastbilar för olika ändamål. Även tunga släpvagnar är en av våra specialiteter, liksom skadereparationer där vi klarar alla typer av skador framförallt på bussar där våra kunder kommer från större delen av Sverige. Men också från Norge.
Vi servar och reparerar alla förekommande fabrikat, framför allt när det gäller bussar där vi klarar det mesta. SBTAB har ett välförsett reservdelslager vilket bidrar till att förkorta ståtider på fordonen.
Läs mer om företaget på www.http://www.sbtab.se

Dina arbetsuppgifter
Som fordons & larstbilsmekaninker kommer du att utföra service och reparationer på fordon i olika storlekar.Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har gått Fordons- och transportprogrammet, i första hand på inriktningar Personbil och Lastbil- och mobila maskiner. Eller har erfarenhet som fordonsmekaniker, lastbilsmekaniker.

Vidare ser vi att du trivs med att kvalitetssäkra ditt arbete och inte har några problem med att prioritera arbetsuppgifter. Du är en lagspelare och har lätt att förstå kunders behov. Ett krav är att du innehar B-körkort. Viktigt för tjänsten är att du har ett brinnande intresse för fordon, är framåt och driven. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetstiderna kan variera, bor du inte på orten? är vi flexibel & försöker anpassa ett arbetsschema som passar just dig!

Information och kontakt
Frågor kring tjänsten besvaras av Catrine Pehrsson på 076-649 33 12

Tjänsten börjar med en anställning hos Wikan Personal och förväntas övergå i en tillsvidareanställning hos Söderhamns Buss och Truck.

Vänta inte med att söka tjänsten då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-06-29

Tjänstgöringsort

Söderhamn (Gävleborgs län)

Kontaktpersoner
Catrine Pehrsson 0278-52 33 12
Stefan Johansson 0721-839981

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår