Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Övrigt (Hudiksvall)

Röjningsarbete

Röjningsarbete


Vi söker röjningsarbetare till vår kund.

Om företaget
Vi söker nu på uppdrag av kund, självgående skogsröjare för arbete med röjning efter kraftledningar i sommar. I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn, men vi kommer att informera dig om det vid en första intervju.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet är rörligt och sker utomhus i alla väder. Dina arbetsuppgifter röjningsarbete under kraftledningar i hela Hälsingland. Under sommarperioden juni- sep, men arbetet kan bli förlängt. Arbetstider är 7-16.
Vi tillhandahåller arbetskläder, arbetsredskap, samt företagsbil men du kommer behöva ta dig till arbetsplatsen, som ligger norr om Hudiksvall för att hämta arbetsbil och redskap.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är lämpad för ett fysiskt krävande arbete och tar stort ansvar för ditt arbetsområde. Samt har ett stort intresse för skog och mark. Du måste ha B-körkort.
Meriterande med:
- Röjsågsutbildning
- Motorsågs kort
- Arbete på väg 1.1-1.2

Information och kontakt
Frågor kring tjänsten besvaras av Catrine Pehrsson på 076-649 33 12

Vänta inte med att söka tjänsten då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så snart vi har hittat rätt personer till sommarjobbet innan sista ansökningsdag.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Sommarjobb

Sista ansökningsdag

2022-06-01

Tjänstgöringsort

Hudiksvall (Gävleborgs län)

Kontaktpersoner
Catrine Pehrsson 0278-52 33 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår