Tillbaka till sök
Utgått jobb

Skadereglerare sökes till kundföretag i försäkringsbranschen

Skadereglerare sökes till kundföretag i försäkringsbranschen

Om företaget
För kunds räkning i Bollnäs söker vi nu en erfaren skadereglerare till ett intressant uppdrag inom försäkringsbranschen.

Dina arbetsuppgifter
Skadereglerare hos vår samarbetspartner arbetar tillsammans med kollegor med ambitionen att leverera en snabb och serviceinriktad skadereglering till våra kunder.

Våra skadereglerare möter kunder via telefon, digitala kanaler och personliga besök på skadeplatsen.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning eller annan teoretisk utbildning, erfarenhet av arbetsuppgifter där kundkontakter är en stor del, samt har erfarenhet av administrativt arbete, god datavana och erfarenhet av arbete med skadereglering, försäkring. B-körkort ett krav då tjänsten kräver resor.

Information och kontakt
Om du har frågor kring tjänsten, kontakta konsultchef Magnus Jonsson via e-post, magnus.j@wikan.se eller ring på 0278-523311

Vänta inte med att söka tjänsten då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-09-24

Tjänstgöringsort

Bollnäs (Gävleborgs län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår