Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Industri & tillverkning (Ovanåker)

Montör sökes till kund i Ovanåker

Montör sökes till kund i Ovanåker

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu på uppdrag av kund, erfaren och självgående montör/lagerpersonal för arbete i området Ovanåker. I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn, men vi kommer att informera dig om det vid en första intervju.

Dina arbetsuppgifter
Som montör/lagerpersonal arbetar du i enlighet med vår kunds värderingar, säkerhetsföreskrifter och policys samt bidrar till att dessa efterlevs inom avdelningen. Du kommer att arbeta med att montera, lagerlägga produkter som kommer från leverantör eller lokal produktionsenhet, plocka och packa, märka gods enligt instruktioner.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och lagerarbete.. Du har avklarad utbildning på minst gymnasienivå. Som person är du kommunikativ, initiativtagande, drivande, noggrann och punktlig. Har du erfarenhet av affärssystemet monitor och ritningsläsning är detta meriterande. Truckkort ses som meriterande. Du är en flexibel person som tycker om att arbeta fysiskt och i högt tempo vilket kräver god fysik. I rollen som montör och lagerpersonal är det viktigt att ha förmågan att både kunna arbeta självständigt och som en del i ett team.

Information och kontakt
Tjänsten planeras att starta i september. Arbetstiderna är 2-skift.
Om du har frågor kring tjänsten, kontakta Catrine Pehrsson via epost, catrine@wikan.se , 0278- 52 33 12 eller Magnus Jonsson , magnus.j@wikan.se , 0278-52 33 11

Vänta inte med att söka tjänsten då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal kan bland annat erbjuda dig:

- Att arbeta för en ledande leverantör inom metallindustri med montering och svetsning.
- Konkurrenskraftiga anställningsvillkor och löner.
- En lokal och närvarande konsultchef.
- Friskvårdsbidrag årligen efter 6 månader.
- Kollektivavtal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-07

Tjänstgöringsort

Ovanåker (Gävleborgs län)

Kontaktpersoner
Magnus Jonsson 0278-52 33 11
Catrine Pehrsson 0278-52 33 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår