Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Bygg & anläggning (Bollnäs)

Ställningsbyggare

Ställningsbyggare

Dina arbetsuppgifter
Vår kund expanderar och söker nu ett antal engagerade och drivna ställningsbyggare/montörer. Arbete utförs i hela Gävleborgs län, med montering av byggnadsställningar för alla typer av projekt inom industri, bygg och privat sektor.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Det är meriterande om du är erfaren ställningsbyggare, önskvärt med utbildningsbevis, fallskydd, ställningsbyggnad 2 - 9 meter. Men inget krav. Vi lägger stor vikt på hur du är som person och är du rätt person kan vi utbilda dig.
B-körkort är ett krav.

Du som söker jobbet behöver trivas att arbeta utomhus samt veta att det är ett fysiskt tungt arbete. Samtidigt behöver du vara noggrann och ansvarsfull. Du skall klara av att fokusera på dina arbetsuppgifter och arbeta metodiskt även under belastning. Arbete förkommer på olika orter och kan innebära övernattning.

Information och kontakt
Om du har frågor kring tjänsten, kontakta Catrine Pehrsson via epost, catrine@wikan.se eller ring på 0278- 52 33 12.
Magnus Jonsson via e-post, magnus.j@wikan.se eller ring på 0278-523311

Vänta inte med att söka tjänsten då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-12

Tjänstgöringsort

Bollnäs (Gävleborgs län)

Kontaktpersoner
Catrine Pehrsson 0278-52 33 12
Magnus Jonsson 0278-52 33 11

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår