Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Bygg & anläggning (Bollnäs)

Anläggningsarbetare

Anläggningsarbetare

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu Anläggningsarbetare till en av våra kunder i Hälsingland.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har erfarenhet utav mark- & anläggningsarbete inom ett eller flera av följande områden: Finplaneringsarbete, asfaltsjustering, stensättning, rörläggning/VA-arbete, husgrunder samt dränerings- och schaktarbete. Utgångspunkten för arbetet är i Bollnäs men det kan förkomma arbete runtom i hela Hälsingland.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har har några års praktiskt erfarenhet inom anläggnings branschen. Vi söker dig som är flexibel, men samtidigt noggrann, samt har en förmåga att arbeta självständigt och i grupp. För att trivas i tjänsten behöver du vara ansvarstagande, initiativrik, ha förmågan att se lösningar. Du har god fysik och ett gott bemötande mot både kollegor, entreprenörer samt våra medborgare.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Magnus Jonsson, 076-6493311 , magnus.j@wikan.se, eller Catrine Pehrsson, catrine@wikan.se 076 649 33 12
(Notera att vi inte tar emot ansökningar via epost)

Du blir anställd av Wikan personal och arbetar som uthyrd konsult hos kundföretaget med ambition att övergå till kundföretaget.
Vänta inte med att söka tjänsten då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2023-03-31

Tjänstgöringsort

Bollnäs (Gävleborgs län)

Kontaktpersoner
Catrine Pehrsson 0278-52 33 12
Magnus Jonsson 0278-52 33 11

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår