Sök jobbet som elmätarmontör redan idag!

Vill du ha ett jobb som erbjuder…

… mycket variation, flexibel arbetstid, kundkontakter, ett stort eget ansvar samt möjlighet att arbeta i skiftande miljöer med egen servicebil och med specialistverktyg?

Då är detta något för dig!

Just nu söker vi 200 nya elmätarmontörer i södra och mellersta Sverige. Vi erbjuder dig en yrkesutbildning som elmätarmontör, goda arbetsvillkor och förmåner- samt en branschmässig grundlön med möjlighet till månadsvis bonus vid ett väl utfört arbete.

Om framtiden och jobbet som elmätarmontör

Att arbeta som elmätarmontör är ett varierande arbete med mycket kundkontakter. Du kommer att genomföra byten, felsökning, installationer och reparationer av elmätare i villor, flerbostadshus eller andra fastigheter, både i stad och på landsbygd.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Tjänstgöringsort

Flera orter

Kontaktperson
Thomas Falkstrand 044-590 65 16

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!

Vem söker vi?

Vi söker dig som ta steget in i energibranschen via rollen som elmätarmontör.

  • Du ska ha teknisk bakgrund, gärna elteknisk. Sedan kompletterar vi med utbildning som följer branschstandard för att du ska bli behörig elmätarmontör.
  • Du har B-körkort med god körvana.
  • Som person är du social, ansvarstagande och gillar ordning och reda. Du är driven, har hög serviceanda och förmåga att arbeta självständigt. Det är en självklarhet att du delar våra höga kvalitets- och säkerhetstankar.
  • Du måste kunna tala och skriva på svenska samt ha grundläggande kunskaper i engelska.

 

Om anställningen – vårt erbjudande

ONE Nordic anställer elmätarmontörer via Wikan Personal som är ett auktoriserat bemanningsföretag och erbjuder kollektivavtal.

  • Du får en bra grundlön med möjlighet att tjäna mera, om du överträffar de planerade målen.
  • Arbetstiden är dag- och ibland kvällstid. Du planerar din tid och lägger upp dina arbetsdagar tillsammans med din chef.
  • Du får även ett årligt friskvårdsbidrag.
  • Efter avslutat Projekt kan ONE Nordic erbjuda rätt personer en fast anställning och vidareutveckling inom montörsyrket

Varför behöver vi 200 elmätarmontörer just nu?

 

Riksdagen har beslutat att alla elmätare ska ha smarta funktioner, vilket innebär att nya ”smarta elmätare” ska installeras i alla hushåll och företag runt om i hela Sverige.

Totalt rör det sig om drygt 5 miljoner elmätare som elnätsbolagen ska byta ut före år 2025. Syftet är att ge konsumenterna större kontroll och förståelse för sin elanvändning. Dessutom möjliggör de nya smarta elmätarna en mer stabil och effektiv drift av elnäten med färre strömavbrott som följd. Det blir också lättare att ansluta egenproducerad el (sol- och vindkraft) till elnäten. De nya smarta elmätarna ska bidra till utvecklingen mot ett fossilfritt Sverige. ONE Nordic, en av Sveriges ledande leverantörer av energitjänster, har nu fått i uppdrag av elnätsbolagen Ellevio, E.ON och Kraftringen att ersätta deras ungefär 2 miljoner elmätare i södra och mellersta Sverige mellan åren 2020 och 2023. Närmare bestämt byter vi elmätare i områdena Stockholm, Skåne, Blekinge, Västra Götaland, Hälsingland och Värmland.

För hitta våra lediga tjänster gå in på vårt ”jobbsök”, och filtrera på den ort du är intresserad av. Du kan även skicka in en intresseanmälan till oss, genom att söka nedan.

Intresseanmälan

 

Och det är här du, i rollen som elmätarmontör, kommer in i bilden. Som elmätarmontör har du ett viktigt jobb att se till att alla elmätare byts ut på ett korrekt sätt, på utsatt tid. Du är med och bygger ”det nya energisamhället” för ett klimatsmart Sverige.

Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår